Translate

tiistai 14. tammikuuta 2014

Sydäntietoa Amerikasta

Olen liittynyt American Heart Association uutiskirjeen postituslistalle. Ajattelin jakaa myös tietoa tänne, tietysti se on englanniksi, joten vaatii jonkin verran ymmärrystä ko. kielestä :)

http://www.heart.org/HEARTORG/Conditions/Arrhythmia/Arrhythmia_UCM_002013_SubHomePage.jsp

Kaikenkaikkiaan ihan mielenkiintoista ja saattaa löytyä jotain uuttakin kunhan saa kahlattua läpi kaikki sivut :)

Aurinkoa päiviinnne :)




6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sydänhoitaja<3

Aikaisemmin oli puhetta sydänhoitajasta ja nyt vähän lisää:
Löysin kotikaupunkini terveyskeskuksesta kyseisellä nimikkeellä olevan hoitajan.Olen ollut häneen puhelinyhteydessä ja ensi viikolla olen menossa vastaanotolle. Hän varasi aikaa kokonaisen tunnin, sanoen "että saamme rauhassa jutella". Odotan innolla tapaamistamme.

Ihmettelen edelleen miksi tämän kaltaisesta palvelusta ollaan niin vaitonaisia tk:ssa ja sairaalassa.

Pakkasterveisin noviisi


Ann'S kirjoitti...

Hei Noviisi ja kiitos kun jaat tietoa meille :) Todellakaan en ole aikaisemmin kuullut tuollaisesta hoitajasta? Oletko ehkä isommalta paikkakunnalta, joissa asiat hoidetaan joskus hieman toisella tavalla? Pienillä paikkakunnilla ei riitä resursseja ja monta kertaa ei ole edes lääkäreitä ole paikalla kun tarvitaan :(
Kerro ihmeellä, millainen tuo visiitti oli ja millaista apua kyseinen hoitaja voi antaa. Odotan mielenkiinnolla kuulla :)

Anonyymi kirjoitti...

Vielä sydänhoitajasta<3

Paikallisesta sydänyhdistyksestä voi tiedustella lähintä sydänhoitajan palvelua kotikunnassa/-kaupungissa.
Sydänhoitaja-nimikkeen lisäksi nimike voi olla myös kuntoutushoitaja tai valtimotautienhoitaja. Palvelu käsittää sairaanhoitajatason aikuisten terveysneuvontaa ja opastusta. Hän voi lähettää lab-tutkimuksiin ja tarv. lääkärin pakeille.

Minulle oli varattuna tunnin vastaanottoaika. Kiireetön ja ystävällinen suhtautuminen tuntui suorastaan ylelliseltä.
Kahlasimme läpi minun keissiäni "rivi riviltä" lab-ym. tutkimuksia myöten. Saatoin tehdä tyhmiäkin kysymyksiä -noviisi kun olen- sain kuitenkin asialliset vastaukset.
Maalis-huhtikuussa menen uudemman kerran hänen luokseen. Sovittiin pienestä painonpudotuksesta ;)
Kokemukseni perusteella on helppo suositella muille sydänihmisille käyntiä sydänhoitajan juttusilla.

Terveisin noviisi

Ann'S kirjoitti...

Kiitos hyvästä vinkistä. Nyt osataan ainakin kysyä. Mistä näitä tietää kun ei ainakaan omalla paikkakunnalla ole kukaan koskaan maininnut, ei terveyskeskuksessa eikä sydänpolilla. Ja meillä tämä sydänpoli tarkoittaa, että kerran viikosta isommasta sairaalasta vierailee kadriologi täällä :( Pitäisi tietysti olla onnellinen, että edes kerran.

Anonyymi kirjoitti...

Hei Ann`S

Oletko onnistunut tavoittamaan sydänhoitajaa?

Ihana kevätpäivä ja upea ulkoilusää.
Toivottavasti säästymme influenssasta.

Mukavia ja rentouttavia hetkiä Sinulle mieliharrastustesi parissa.

Kirjoiteiiaan. Noviisi

Ann'S kirjoitti...

Hei Noviisi,
täytyy kysyä sydänyhdistyksestä ko. asiasta, millaista tietoa heillä olisi ko. hoitajista. Nyt kun kuulun sydänliittoonkiin, niin varmaan jäsenille sitä tietoa suodaan :)
Pitkästä aikaa on aurinko näyttäytynyt ja saanut todeta, että se todella on vielä olemassa. Uskoi alkoi jo kyllä hiipua ... mutta myös siihenkin, että nämä sydänvaivat joskus vielä helpottaisivat. Ne ovat tulleet jäädäkseen ja niiden kanssa on vaan opittava elämään :(
Työ vie tällä hetkellä onneksi ajatukset vähäksi aikaa muualle, mutta sitten taas päivän mittaan sydän kun alkaa hyppiä "kurkussa" ja muistuttaa kuka on se "herra" minun ruumiissa... meniköhän nyt vähän dramaattiseksi?