Translate

perjantai 19. kesäkuuta 2015

Hyvää Juhannusta

Kaikille blogini lukijoille oikein hyvää Juhannusta.

Viime aikoina en ole kovin ahkerasti kirjoittanut, ehkä se johtuu yleisestä väsymyksestä, kiireestä yms.
Mutta tarkoitukseni on jatkaa blogia. Uutta tietoa sydämen rytmihäiriöistä täytyy tutkia ja olla aktiivisempi.
Päivittäisten lisälyöntien lisääntyminen on hieman pistänyt mieltä matalaksi, vaikka yritänkin olla niitä ajattelematta. Sydän ns. kurkussa, se on joskus vaikeaa.

Toivon sydämestäni, että kaikilla joilla sydän tekee tepposiaan, olisi mukava ja rauhallinen olo. Mieli saisi olla vapaa jatkuvasta huolesta ja huonosta olosta. Olen toivonutkin, että jos saisi edes yhden päivän ajan olla, niin ettei sydän muistuttaisi olostaan. Huonomminkin voisi olla, se ehkä tuo lohtua jaksaa.

Tsemppiä kaikille sydänongelmien kanssa eläville, periksi ei anneta :)




2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Anne!
Kiitos Juhannusterveisistä...oli mukava kuulla sinusta. Ikävää, että lisärit vainovat ja tunnet väsymystä, onhan takanapäin sinulla rankka talvi kovine hoitoineen, mikä verottaa sitkeimmänkin sissin voimavaroja. Sissihän sinä olet!

Miten erottaa toisistaan flimmerin ja lisärit? Tyhmä kysymys kai, mutta noviisille se sallittakoon. Itse olen nyt kesäkuun aikana pärjäillyt hyvin flimmerin kanssa, astma sen sijaan on aika ärhäkkää sorttia, mikä selittyy osin siitepölyistä.

Nautitaan kuitenkin kesästä ja kesän herkuista. Mikä onkaan herkullisempaa kuin kotimainen Siikli, lasimestarin silli ja saaristolaisleipä, no eipä tule äkkiseltään mieleen. Ei kuitenkaan sovi unohtaa jälkkäriä: mansikoita ja itse tehtyä viiliä. Siitäpä ei pidot parane eli kaikki viisi tähteä menu`lle ja ruhtinaalliset tipit kokille.

Jos olet lukuihmisenä kaikkiruokainen, rohkenen suositella Anita Moorjanin kirjaa "Kuolema antoi minulle elämän". Googlettamalla ja Yoy Tubista löytyy lisätietoa.
Mikäli luet kirjan, kuulisin mieluusti mitä pidit siitä.

Sauna on lämpiämässä ja vihta tehtynä, kohta pääsen löylyihin.

Toivotan sinulle tasatahtista sykettä ja ilonpisaroita kesään.
Terveisin Noviisi

Ann'S kirjoitti...

Kiitos Noviisi viestistäsi, mukavaa kuulla myös Sinusta :)

Flimmeri on tosiaan omalla kohdallani hyvin selkeästi havaittavisssa, eli sydän menee "oudossa" tahdissa ja pulssi tuhatta ja sataa. Kun taas lisälyönnit ovat muljahteluja jotka tuntuvat lähes aina yksittäisinä, joskus myös muutamia perättäisiä.

Olen kuullut, että on ihmisiä jotka eivät tunne flimmeriään lainkaan. Ja se jos mikä on hankalaa, koska silloin ei tule varmaan edes mentyä lääkäriin ja tarvittaviin hoitoihin.

Kiitoksia kirjavinkistä, kuullostaa mielenkiintoiselle kirjavalinnalle, joten taidan hankkia kirjan. Olen hieman laiska lukemaan, mutta se johtuu siitä etten pysty keskittymään. Monta kertaa en pysty edes elokuvia katsomaan. Ahdistus on niin suuri ajottain. Mutta toki joskus kun innostun ja on tarpeeksi mielenkiintoista, sitten voin lukeakin vaikka kirjankin.

Olen herännyt tänään jo neljän jälkeen, aurinko suorastaan häikäisi minut heräämään. Vielä jokunen tovi, niin lähden töihin.

Mukavaa kesänalkua sinulle Noviisi :)