Translate

keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Rytmihäiriötuntemukset tulee selvittää aina

Hei,

lisätkää vaan tuohon edellisen blogipäivityksen listaan jatkossakin niitä tuntemuksia jne. Se on ns. jatkuvasti päivitettävissä.

Silmiini osui sydänliiton sivu http://www.sydanliitto.fi/rytmihairiot

Sivustolla todetaan, että on aina selvitettävä rytmihäiriöt,  jos suvussa on esiintynyt sydänperäisiä äkkikuolemia. Minun suvussa ei muuta paljon olekkaan, kaikki ovat kuolleet sydänkohtauksiin, enoni oli 
vain 39 v. Mutta niinkuin monet meistä ovat kuulleet lääkäreiltä, että monilla ne on niitä hyvälaatuisia rytmihäiriöitä. Mutta jos ei ole aikaisemmin lääkärissä käynyt ja on epämääräisiä tuntemuksia, niin mars vaan tohtorille. Mutta ei vaivuta synkkyyteen, kaikesta muljahduksista huolimatta katse tulevaisuuteen, vaikka kuinka synkkää olis :)




2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka,

Kiitokset tästä blogista. Se todellakin auttaa jaksamaan. Tänään kun istuin tuolissa ja heilautin toisen jalan toisen päälle ja samalla nojasin vasemmalle sain lisälyöntikohtauksen. Aika usein saan niitä, kun rojahdan makaamaan tai löhöämään vasemmalle kyljelle. Onhan niitä tutkittu. Kaksikin kardiologia on tehnyt tutkimuksia, mutta mitään ei löydetä. Hermoja raastavia kohtauksia. Kuolema on mielessä samalla. Kohtaus menee ohi, mutta se tunne kuolemasta ei.

Johannes69

Ann'S kirjoitti...

Kiitos sinulle ja hyvä, että jos jollain tapaa tästä blogista on ollut "apua".
Kuolema on varmaan se asia, mikä monelle meistä tulee mieleen. On eri asia jos koskee päähän tai polveen, kun että sydän repii ja riuhtoo. Vähättelemättä kuitenkaan muita kipuja.
Haluaisin tavata vielä jonkun todella hyvän rytmikardiologin ja tutkituttaa sydämeni, mutta se vaatii rahaa ja sitä sairauspäivärahoilla on vaikea olla :(
Toivon, että jaksat uskoa huomiseen ja jaksamiseen. Päivä kerrallaan, sillä ajatuksella mennään eteenpäin.