Translate

perjantai 12. huhtikuuta 2013

Tilannekatsausta blogista ja tutkimustietoa

Hei,

taas on aamu alkanut vaihtelevasti, jos niin voidaan sanoa. Heräsin jo aamulla ennen viittä ja taas ihmetellyt tätä eloa.
Huomasin, että täällä on ollut todella paljon kävijöitä, joka on todella mukavaa. Mukavaa tietysti ei ole se, että kellään meistä on rytmihäiriöitä, mutta se, että vaikka blogi on reilun viikon toiminut, kävijöitä on todella paljon. Eli kommentoikaa ihan vapaasti, jos olette samaa mieltä tai sitten eri mieltä asioista ja kaikesta muuhunkin elämään liittyvästä.

Tässä taas linkki tohtori Tolosen viisauksista, sieltä löytyy paljon tietoa hivenaineiden ym. vaikutuksista meihin.
http://www.tritolonen.fi/index.php?page=news&id=309

Harmaa viikonloppu tulossa mutta pääasia on, että pysytään "rytmissä".


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heipsan taas täältäkin suunnalta!
Oon ollut sairaana ja lueskellut kyllä blogia, mutta kirjottelut jäänyt väliin.
Noista hivenaineista yms. kun itse olin just 3 päivää miltei syömättä kun sairastin vatsataudin.Juoda pystyin todella vähän siihen nähden, että imetin myös koko tuon ajan vauvaani.Eli suolot yms. oli kyllä ihan olemattomat ja välillä oli veto ihan totaalisen loppu kun kroppa oli vaan niin kuiva.Tietysti kun tuo ihana pöpö iski niin ensimmäisenä oli mielessä, että mitäs jos sydän alkaa hakkaan taas omiaan tän taudin keskellä.sit onkin todella hieno juttu.mutta eipä sairastelun ajan eikä sen jälkeenkään ole ollut vielä ihan sellasta lisälyöntien paukutusta mitä välillä normaalisti on.nyt parina viime päivänä lisälyönnit on alkanu pikkuhiljaa palaileen,et paluu normaaliin taas tulossa.
Mutta ihmettelin tuota, ettei lisälyönnit lisääntyneet.Olis toisaalta olla "kiva", että tietäis että täytyy pitää huoli paremmin just juomisesta ja syömisestä.Mutta mulla lisälyönnit ei näytä johtuvan mistään muusta kun itse sydämestä.Jos sillä on huono päivä niin sit sillä on eikä siinä auta mitkään konstit.
Nim.yks onneton myös

Ann'S kirjoitti...

Heips, luin tuota sinun viestiä ja ikävää, että vatsatauti iski. Se ei ole mikään mukavimmista taudeista sekään. Mutta yksi mielenkiintoinen asia tuli mieleen. Itse kun olen joskus ollut pahassa flunssassa, yskässä tai joku muu kova kipu, niin olen huomannut että sydän on ollut silloin rauhallisempi?! Onko tämä nyt vain sattumaa vai onko muillakin samoja kokemuksia kun on sairastanut jotain, niin sydän on rauhallisempi?

Anonyymi kirjoitti...

Hei, iltselläni on sama juttu eli yleensä vähemmän rytmihäiriöitä kun on "oikea" sairaus päällä kuten flunssa. Vaikka olenkin vankasti sitä mieltä, että tämä meidän vaiva EI ole vain korvien välissä eikä johdu vain stressistä/ yliherkkyydestä, tässä yhteydessä on pakko myöntää että flunssaisena ja kuumeisena tulee todellakin päästettyä irti arkistressistä, velvoitteista jne. Voisiko johtua siitä?

Anonyymi kirjoitti...

Edelliseen viestiini lisäys: Toisaalta jo erehtyy menemään puolikuntoisena esim. töihin, niin se aina kostautuu rankoina rytmihäiriöinä...

Ann'S kirjoitti...

Niin helposti kuulee sitä, että korvien välistä se kaikki johtuu, älä stressaa tai masennu, niin kyllä se helpottaa. Mutta monella nämä ovat ihan todellisia "teknisiä" ongelmia alunalkaen ja sitten vasta tulee ne masennukset. Joskus tuntuu varsin monimutkaiselle kaikki.